Până acum, de pe Dresslink am comandat numai îmbrăcăminte și accesorii de unghii. Însă, în ultima vreme am devenit foarte curioasă să testez gadgeturi chinezești, așa că nu am putut rezista și aceasta ultimă comandă a cuprins 3 produse la care mă gândeam de ceva vreme. Prima e Peria de Îndreptat Părul, despre care vorbim azi, a doua este Mini- Mașina de Cusut (pe care am testat-o deja, însă nu vă spun încă ce impresie mi-a facut) și ultima este acest instrument, care nu pare cine stie ce, pentru epilat facial, dar care, în mod surprinzător, funcționează și dă dependența.
Cum se folosește peria de îndreptat părul
Are un buton de power (pornire), care trebuie apăsat lung pentru a porni și pentru a opri. Și două butoane pentru a crește sau scădea temperatura. Deși temperatura minimă este 80, va trebui să o folosiți începând cu minm 150 pentru rezultate optime. Maximul este 230.
După ce porniți peria și setați temperatura, pe afișajul digital veți vedea cum crește, până ajunge la temperatura dorită:
Peria de îndreptat vs. placa de păr
În cazul acestei perii (nu cred că există) protecție termică sau ioni- cel puțin nu se menționează, deci e posibil să afecteze mai mult părul decât placa mea obisnuită. Eu nu am simțit că mi-ar afecta părul- dar efectele de acest gen se văd în timp.Am observat că îndreaptă mult mai bine și mai repede bucăți mari de păr, comparativ cu placa, care face o treaba mai bună, pe suvițe mai subțiri. În plus, e mult mai ușor și mai rapid de îndrepat în zone la care ajungi mai greu singură, cum ar fi la spate și la ceafă.
Per total, rezultatul se obține clar mai repede decât cu placa, însă are si câteva dezavantaje.
Dezavantaje
- Nu îndreaptă prea bine părul scurt. De exemplu, eu am puțin breton. Oricât am insistat, la rădăcina lui, a ramas ondulat.
- Ia din volum. Aici e cu dus și întors. Sigur, persoanele cu parul creț vor adora faptul că îl disciplinează perfect, însă eu as fi preferat să nu mă trezesc fără volum. Mai ales, că eu am părul rar, însă am mult volum în mod natural. Cu peria de îndreptat, devine lipit de scalp.
- Înainte să o folosiți, fiți sigure că părul e foarte bine uscat și foarte bine pieptănat. Eu am folosit prima dată peria pe părul proaspăt spălat (care se pare că mai era puțin umed pe alocuri). Ei bine, pe acele zone, era cât pe aci să il rupă. La fel, nu vă bazați pe ea ca să va pieptene.
- E greu de curățat. Chiar și în poze se vede că oricît am încercat, nu am reușit să o curăț prea bine după utilizare. Nu vine cu nici o periuța de curățat, așa că va trebui să devin creativă.
- Nu îndreaptă prea bine radacinile, pentru că practic nu ajunge la ele.
- Un alt dezavantaj ar fi și faptul că e puțin cam grea. Doar puțin. Deci pentru unii poate fi deranjant. Dar nu e un aspect vital, vă veți descurca cu ea.
- Și ar mai fi faptul că la peste 200 grade se încalzeste și pe spate, deci atenție unde o puneți să nu topiți ceva. În plus, evitați să puneți mâna pe peri, în timp ce o folosiți. Pe scalp e ok, nu o să simțiți temperatura datorită bumbilor de cauciuc roșii, însă pe degete va puteți arde.
Avantaje
- Se încălzește foarte repede și, pentru că nu trebuie să luați șuvițe subțiri, ca în cazul plăcii de îndreptat, e mult mai rapidă. Așa cum spuneam mai sus, nu trebuie să insistați prea mult la ceafă și la spate și în plus, îndreaptă rapid șuvițe groase și lungi (mai greu pe cele scurte sau subțiri, cum ar fi bretonul);
- Electrizeaza extrem de puțin. Recomandarea mea e să nu periați șuvițele repetat și rapid, ci mai degraba să faceți mișcări lente și precise- ca și la placă.
- Nu știu dacă să îl consider avantaj sau dezavantaj- însă ia din volumul părului.
Concluzii
Eu am gasit această perie la $7.84 pe Dresslink. Suna super bine, însă mai costă ceva și transportul. Toată comanda (cele 3 produse de care v-am zis la inceput) au costat $19.61 cu tot cu transport, dar și cu reducerea aceea pe care o ai în cont ($50 in total, din care la fiecare comandă ți se dă voie să folosești cațiva dolari, pentru a compensa costul transportului).
Oricum, la banii acestia sunt încântată de achiziție. Am însă îndoieli dacă chiar voi înlocui placa de îndreptat cu această perie, pentru că, folosesc destul de rar oricum placa, mai mult pe partea de breton. Însă, dacă mă trezesc vreodată cu parul cuibar și nu am timp să mă ocup serios de el, probabil că voi apela la această perie, pentru că, in fond, are rezultate bunicele într-un timp super-scurt, fără cine știe ce efort.
Sunt însă îngrijorată de faptul că nu cred că are protecție termică, deci, dacă gasiți pe undeva o varianta mai bună, ar fi mult mai indicată.
Însă dacă sunteți curioase să o testați, fără să cheltuiți prea mult, iata aici colectia de perii de îndreptat de pe Dresslink. Aveți și variante super- ieftine (ca a mea), dar și mai scumpe (dar posibil mai bune):
Voi ce ați încercat și cum vi s-au părut?
Please follow me :
Vote my Looks:
♥
♥